Oldaltérkép Keresés Főoldal
Hírek
Tűzvédelmi gyakorlat
2011-02-16 12:31:43

 Ma délelőtt tűzvédelmi gyakorlatot tartottak a tűzoltóság emberei....

tovább »

Raktárhelységek bérelhetők
2010-02-16 14:17:35

Raktárhelységek bérelhetők az Ipari Park területén.

tovább »

Befejeződött az infrastruktúra bővítése
2009-11-01 09:10:08

Kobábbi híreinkből már értesülhettek az Ipari Parkban tervezett beruházásokról....

 

tovább »

Linktár
Dél-dunántúli Regionális Portál
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Pályázatfigyelő
Pazirik Informatikai Kft.
RG Consulting Kft
Szekszárd város honlapja
Tolna Megyei Önkormányzat
Zöldtárs Alapítvány
Hírlevél
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, amelyben érdekes cikkeket, híreket olvashat.

Shadow head

Infrastruktúra

umft

A Szekszárdi Ipari Park Kft. 2008. évben sikeresen pályázott az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belül, melynek eredménye az 500 millió forintot meghaladó infrastruktúra beruházás. A műszaki átadás-átvételi eljárás 2008. december 4-én megtörtént, így közel 20 ha korszerű infrastruktúrával ellátott területtel bővült az Ipari Park.

Csapadékvíz elvezető rendszer kiépítéseA nyertes pályázat eredményeként 2 db nagyteljesítményű (2MW) trafóállomással bővült a villamosenergia kapacitás, fejlesztésre került a terület víz-, szennyvíz-, tüzivízhálózata, kiépült a csapadékvíz elvezető rendszer. A beruházásaink közül talán a leglátványosabb és legfontosabb a korábban még feltáratlan Ipari Parki területek megközelítését szolgáló új közúti csomópont építése és a belső úthálózat fejlesztése.

2009 július végére kiépült a park teljes területét kiszolgáló távközlési hálózat, amely a működő és a jövőben betelepülni szándékozó vállalkozásoknak biztosít vezetékes telefonkapcsolatot, illetve hozzáférési pontot a világhálóra. Október végén pedig átadásra került a nagy-középnyomású földgázhálózat is.

Bízunk abban, hogy a fejlesztések eredményeképpen még inkább vonzóvá válik a Szekszárdi Ipari Park a befektetők, vállalkozások szemében és még többen választják a Szekszárdi Ipari Park területeit jövőbeli fejlesztéseik, beruházásaik helyszínéül.